P+R transferium haren groningen Aan de zuidkant van Groningen bevindt zicht P+R terrein Haren . Een erg grote P+R locatie die vooral populair is onder bezoekers uit het zuiden. Naast P+R Haren ligt inmiddels een tweede parkeerterrein P+R Haren 2. Er is dus eigenlijk altijd wel voldoende capaciteit.
Vanaf hier kunt u verder met de P+R Bus (Q-link) naar het centrum van Groningen. U betaalt slechts € 6,00 voor een retourtje P+R terrein-centrum (maximaal 5 personen).

Aantal parkeerplekken P+R Haren Groningen

P+R Haren heeft in totaal 825 parkeerplekken.

Openbaar vervoer naar Groningen

Vanaf P+R Haren gaat de volgende openbaar vervoersverbinding naar Groningen.
Lijn 5 en lijn 6 (Q-link paars)

Tarieven Parkeren P+R Haren

Wat
Tarief
Parkeren
Gratis
P+R OV-kaartje Groningen Stad
(max 5 personen)
Totaal € 6,-

Hoe werkt het?

Met een P+R kaartje (retour) kun je voordelig met meerdere personen vanaf dit P+R terrein naar het centrum van Groningen reizen. Je kunt met maximaal 5 personen (incl. kinderen t/m 11 jaar) met het P+R kaartje reizen.
Je kunt met maximaal 5 personen (incl. kinderen t/m 11 jaar) met het P+R kaartje reizen.
Je koopt het kaartje bij de chauffeur van de Q-link bussen (uitsluitend via PIN). In de bus reken je het kaartje met je pinpas af. Betalen met contant geld is niet meer mogelijk.Je kunt met maximaal 5 personen (incl. kinderen t/m 11 jaar) met het P+R kaartje reizen.
Met het kaartje moet je bij het verlaten van de bus ook weer uitchecken, door de barcode te scannen onder de kaartlezer. Stap je over op een andere bus van Qbuzz? Scan de barcode dan ook bij het instappen in de volgende bus. Je hoeft je kaartje niet meer aan de chauffeur te tonen.Je kunt met maximaal 5 personen (incl. kinderen t/m 11 jaar) met het P+R kaartje reizen.
Reis je alleen, dan kan het reizen op saldo met je OV-chipkaart voordeliger zijn.

Locatie P+R Haren

Emmalaan 35, Groningen

Plattegrond/Kaart P+R HarenAanbieding: Goedkoop parkeren in Groningen centrum

Nu tijdelijk extra goedkoop parkeren midden in het centrum van Groningen: goedkope aanbieding parkeergarage groningen

Bekijk deze speciale aanbieding
Parkeren Groningen is een site op particulier initatief en niet gelieerd aan de Gemeente Groningen Controleer altijd zelf de parkeertarieven op de parkeerautomaat.
Soms veranderen tarieven. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een mogelijk foutje op de website.