parkeergarages groningen
parkeergarage groningen
Brengt u bezoek aan het centrumgebied van Groningen en u wilt hier langer dan een uur parkeren dan bent u hiervoor aangewezen op een van de diverse parkeergarages in het centrum. De parkeertarieven van de parkeergarages verschillen nogal

Goedkope parkeergarages

Er zijn rondom het centrum van Groningen enkele goedkope parkeergarages te vinden. Vooral de parkeergarages van ParkBee zijn erg goedkoop.

Parkeergarages in Groningen

Op onderstaande plattegrond vind u in blauw de commerciele parkeergarages en in groen de goedkope ParkBee parkeergarages in Groningen. Let u erop dat de tarieven van ParkBee parkeergarages kunnen fluctueren en dat het verstandig is deze van te voren te reserveren.

Parkeerterrein ParkBee Theodorus Niemeyerstraat

Tarief vanaf € 0,95 per uur
Dit enorme parkeerterrein vlakbij Groningen Centraal Station en de Eeldersingel is erg goedkoop.
Meer informatie parkeerterrein Theodorus Niemeyerstraat

Parkeergarage Interparking Centrum

Tarief: € 4,- per uur en va € 10,- per dag!
Vanwege de centrale ligging en de goedkope dagacties is parkeergarage Interparking Centrum een van de grootste aanraders in Groningen. Het uurtarief is hoog maar als je een dag gaat is er vaak een aanbieding!
Meer informatie parkeergarage Centrum

Parkeergarage ParkBee Station Groningen

Tarief va € 1,50 per uur
Goedkoop parkeren kan nu bij het station van Groningen in ParkBee Station . De doorrijhoogte van deze parkeergarage is 1,75m. Let er op dat de parkeergarage alleen op bepaalde tijden goedkoop parkeren aanbiedt
Meer informatie parkeergarage Station

Parkeergarage ParkBee Oosterhamrikkade

Tarief € 1,25 per uur
Aan de Oosterhamrikkade kunt u goedkoop parkeren via ParkBee. Zeer centraal gelegen aan de noordwest kant van het centrum van Groningen. U dient wel even van te voren te reserveren om zeker te zijn van een plekje.
Meer informatie parkeergarage Oosterhamrikkade

Parkeergarage ParkBee Damsterdiep

Tarief € 1,50 per uur
Goedkoop parkeren in de Oosterparkwijk is nu mogelijk bij ParkBee Damsterdiep . Deze parkeergarage lugt vlabij de Kop van Oost in de Damsterbuurt (Damsterkwartier).
Meer informatie parkeergarage Damsterdiep

Parkeerterrein ParkBee Koeriersterweg

Tarief € 1,20 per uur
Dit parkeerterrrein is gelegen in Laanhuizen. Je kunt hier nog heel goedkoop parkeren! Reserveert u van te voren een plekje want de parkeerruimte is beperkt.
Meer informatie parkeerterrein Koeriersterweg

Parkeerterrein ParkBee Hoendiep

Tarief € 1,25 per uur
Aan het Hoendiep kunt u goedkoop parkeren via ParkBee. Gelegen in de Schildersbuurt aan de westkant van het centrum. U dient wel even van te voren te reserveren om zeker te zijn van een plekje.
Meer informatie parkeerterrein Hoendiep

Parkeergarage ParkBee Eendrachtskade

Tarief va € 1,75 per uur
Zeer goedkope parkeergarage in de Zeeheldenbuurt vlakbij de Eendrachtskade. U steekt de brug over en bent in het centrum van Groningen.
Meer informatie parkeergarage Eendrachtskade

Parkeerterrein ParkBee Barkmolenstraat

Tarief € 1,90 per uur
oedkoop parkeren vlakbij de Griffeweg aan de zuidkant van Groningen is nu mogelijk bij ParkBee Barkmolenstraat . Vooral het dagtarief in deze parkeergarage is erg aantrekkelijk
Meer informatie parkeerterrein Barkmolenstraat

Parkeerterrein ParkBee Lissabonstraat

Tarief € 3,15 per uur
Dit "verborgen parkeerterrein", ParkBee Lissabonstraat, is een pareltje gelegen in het centrum van Groningen. Hier parkeer je nog redelijk goedkoop!
Meer informatie parkeerterrein Lissabonstraat

Parkeerterrein ParkBee Damsport

Tarief vanaf € 0,40 per uur
Aan de zuidkant van Groningen ligt dit goedkope parkeerterrein ParkBee Damsport . Dit parkeerterrein is gelegen vlakbij het Martini ziekenhuis.
Meer informatie parkeerterrein Damsport

Parkeergarage Boterdiep

Tarief: € 3,- per uur
Grootste gemeentelijke parkeergarage in Groningen. Parkeergarage Boterdiep heeft maar liefst 1200 parkeerplekken en 22 oplaadpunten voor electrische auto's. De parkeergarage is ruim omgezet en vrij modern.
Meer informatie parkeergarage Boterdiep

Parkeergarage Damsterdiep

Tarief: € 3,- per uur
Parkeergarage Damsterdiep heeft maar liefst 508 parkeerplekken en 15 oplaadpunten voor electrische auto's. In 2015 verkozen tot de beste parkeergarage van Nederland.
Meer informatie parkeergarage Damsterdiep

Parkeergarage Forum

Tarief: € 3,75 per uur
Parkeergarage Forum is toch wel het pareltje van Groningen. De mooiste parkeergarage van de stad gelegen midden in het centrum. De parkeergarage werd geopend in 2019 en het gebouw Forum heeft al diverse prijzen gewonnen waaronder het beste gebouw van Nederland. Tarieven zijn hoog.
Meer informatie parkeergarage Forum

Parkeergarage Euroborg

Tarief: € 2,- per uur
Parkeergarage Euroborg heeft maar liefst 919 parkeerplekken en 10 oplaadpunten voor electrische auto's. Gelegen bij het stadion van FC Groningen.
Meer informatie parkeergarage Euroborg

Parkeergarage Station Europapark

Tarief: € 2,- per uur
Parkeergarage Station Europapark is een relatief kleine maar wel er moderne parkeergarge in Groningen. Er zijn 216 parkeerplekkene n voldoende electrische oplaadpunten.
Meer informatie parkeergarage Station Europapark

Parkeergarage Bios

Tarief: € 4,- per uur
Parkeergarage Interparking Bios is een kleine parkeergarage in Groningen bij de Pathe Bioscoop. De parkeercapaciteit is slechts 90 auto's.
Meer informatie parkeergarage Bios

Parkeergarage Q-Park Rademarkt

Tarief: € 5,20 per uur
Parkeergarage Q-Park Rademarkt ligt in het zuidelijk deel van de binnen- stad t.o.het politiebureau en dichtbij de Sint-Jozefkathedraal. Een goede parkeerplek om te winkelen in het centrum. Wel erg duur!
Meer informatie parkeergarage Rademarkt

Parkeergarage Q-Park Oosterpoort

Tarief: € 3,33 per uur
Parkeergarage Q-Park Oosterpoort is een commerciële parkeergarage in Groningen. De garage heeft 268 parkeerplaatsen en de doorrijhoogte is 1,90 meter. Tarieven in deze parkeergarage zijn vrij hoog.
Meer informatie parkeergarage Oosterpoort

Parkeergarage Q-Park Ossenmarkt

Tarief: € 5,20 per uur
Parkeergarage Q-Park Ossenmarkt is een dure parkeergarage midden in het centrum van Groningen. De parkeergarage is ruim opgezet maar vanwege de te hoge parkeertarieven wat ons betreft geen aanrader.
Meer informatie parkeergarage Ossenmarkt

Parkeergarage Q-Park Museum Centrum

Tarief: € 3,75 per uur
Parkeergarage Q-Park Museum Centrum is een vrij dure parkeergarage in Groningen. De ligging is wel zeer centraal. De plekken zijn ruim en schoon.
Meer informatie parkeergarage Museum Centrum

Parkeergarage Circus

Tarief: € 2,40 per uur
Commerciële parkeergarage onder winkelcentrum de Beren in het Ebbingekwartier in Groningen. Parkeergarage Circus heeft 300 parkeerplekken en 2 oplaadpunten voor electrische auto's.
Meer informatie parkeergarage Circus


Aanbieding: Goedkoop parkeren in Groningen centrum

Nu tijdelijk extra goedkoop parkeren midden in het centrum van Groningen: goedkope aanbieding parkeergarage groningen

Bekijk deze speciale aanbieding
Parkeren Groningen is een site op particulier initatief en niet gelieerd aan de Gemeente Groningen Controleer altijd zelf de parkeertarieven op de parkeerautomaat.
Soms veranderen tarieven. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een mogelijk foutje op de website.