parkeergarage oosterpoort groningen Parkeergarage Q-Park Oosterpoort is een commerciële parkeergarage in Groningen. De garage heeft 268 parkeerplaatsen en de doorrijhoogte is 1,90 meter. Tarieven in deze parkeergarage zijn erg hoog. De parkeergarage ligt naast het theater De Oosterpoort, ten zuiden van het centrumgebied de Diepenring, op steenworp afstand van het Groninger Museum, de Jozefkerk en alle grote winkelstraten.

Openingstijden parkeergarage Q-Park Oosterpoort

24/7 geopend

Tarieven parkeergarage Q-Park Oosterpoort

Parkeerduur
Parkeertarief
18 minuten
€ 1,-
Per uur
€ 3,33
Maximale dagtarief
€ 15,-

Adres parkeergarage Q-Park Oosterpoort

Trompsingel 23 , 9724 DA Groningen

Plattegrond Parkeergarage Q-Park Oosterpoort


Goedkope parkeergarages in de buurt:

In de omgeving zijn een aantal parkeergarages. U vind ze in bovenstaande kaart. Hieronder een aantal goedkope garages uitgelicht.

Parkeergarage ParkBee Damsterdiep

Tarief € 1,50 per uur
Goedkoop parkeren in de Oosterparkwijk is nu mogelijk bij ParkBee Damsterdiep . Deze parkeergarage lugt vlabij de Kop van Oost in de Damsterbuurt (Damsterkwartier).
Meer informatie parkeergarage Damsterdiep

Parkeerterrein ParkBee Barkmolenstraat

Tarief € 1,90 per uur
oedkoop parkeren vlakbij de Griffeweg aan de zuidkant van Groningen is nu mogelijk bij ParkBee Barkmolenstraat . Vooral het dagtarief in deze parkeergarage is erg aantrekkelijk
Meer informatie parkeerterrein Barkmolenstraat

Parkeergarage Boterdiep

Tarief: € 3,- per uur
Grootste gemeentelijke parkeergarage in Groningen. Parkeergarage Boterdiep heeft maar liefst 1200 parkeerplekken en 22 oplaadpunten voor electrische auto's. De parkeergarage is ruim omgezet en vrij modern.
Meer informatie parkeergarage Boterdiep

Parkeergarage Euroborg

Tarief: € 2,- per uur
Parkeergarage Euroborg heeft maar liefst 919 parkeerplekken en 10 oplaadpunten voor electrische auto's. Gelegen bij het stadion van FC Groningen.
Meer informatie parkeergarage Euroborg

Parkeergarage Station Europapark

Tarief: € 2,- per uur
Parkeergarage Station Europapark is een relatief kleine maar wel er moderne parkeergarge in Groningen. Er zijn 216 parkeerplekkene n voldoende electrische oplaadpunten.
Meer informatie parkeergarage Station Europapark

Parkeergarage Bios

Tarief: € 4,- per uur
Parkeergarage Interparking Bios is een kleine parkeergarage in Groningen bij de Pathe Bioscoop. De parkeercapaciteit is slechts 90 auto's.
Meer informatie parkeergarage Bios

Parkeergarage Q-Park Rademarkt

Tarief: € 5,20 per uur
Parkeergarage Q-Park Rademarkt ligt in het zuidelijk deel van de binnen- stad t.o.het politiebureau en dichtbij de Sint-Jozefkathedraal. Een goede parkeerplek om te winkelen in het centrum. Wel erg duur!
Meer informatie parkeergarage Rademarkt

Parkeergarage Q-Park Oosterpoort

Tarief: € 3,33 per uur
Parkeergarage Q-Park Oosterpoort is een commerciële parkeergarage in Groningen. De garage heeft 268 parkeerplaatsen en de doorrijhoogte is 1,90 meter. Tarieven in deze parkeergarage zijn vrij hoog.
Meer informatie parkeergarage Oosterpoort

Parkeergarage Q-Park Ossenmarkt

Tarief: € 5,20 per uur
Parkeergarage Q-Park Ossenmarkt is een dure parkeergarage midden in het centrum van Groningen. De parkeergarage is ruim opgezet maar vanwege de te hoge parkeertarieven wat ons betreft geen aanrader.
Meer informatie parkeergarage Ossenmarkt

Parkeergarage Q-Park Museum Centrum

Tarief: € 3,75 per uur
Parkeergarage Q-Park Museum Centrum is een vrij dure parkeergarage in Groningen. De ligging is wel zeer centraal. De plekken zijn ruim en schoon.
Meer informatie parkeergarage Museum Centrum

Parkeergarage Circus

Tarief: € 2,40 per uur
Commerciële parkeergarage onder winkelcentrum de Beren in het Ebbingekwartier in Groningen. Parkeergarage Circus heeft 300 parkeerplekken en 2 oplaadpunten voor electrische auto's.
Meer informatie parkeergarage Circus


Aanbieding: Goedkoop parkeren in Groningen centrum

Nu tijdelijk extra goedkoop parkeren midden in het centrum van Groningen: goedkope aanbieding parkeergarage groningen

Bekijk deze speciale aanbieding
Parkeren Groningen is een site op particulier initatief en niet gelieerd aan de Gemeente Groningen Controleer altijd zelf de parkeertarieven op de parkeerautomaat.
Soms veranderen tarieven. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor een mogelijk foutje op de website.